Uz sākumu Jaunumi Sporta aktualitātes Latvijas atklātā kausa izcīņā LSPA debitē ar 2. vietu.
Latvijas atklātā kausa izcīņā LSPA debitē ar 2. vietu. Drukāt
Pirmdiena, 15 aprīlis 2013 13:50

Regbijs7

Sestdien, š.g. 13. aprīlī, Ķeizarmežā norisinājās Latvijas atklātā kausa izcīņa regbijā 7 sievietēm. LSPA komandai šīs bija debijas sacensības, pērn vairākas meitenes spēlēja apvienotajā Jelgavas NSC/LSPA komandā.

LSPA komanda tika ielozēta vienā apakšgrupā ar pērnā gada Latvijas vicečempionēm SK Imanta, Lietuvas pirmo izlasi un Elejas komandu. Pirmajā apakšgrupas spēlē visai viegli tika uzveikta Elejas komanda ar rezultātu 34:5, bet nepatīkamu potītes savainojumu guva komandas ātrākā spēlētāja Līga Svetlova.

Otrajā spēlē visai negaidīti tika nospēlēts neizšķirti ar Lietuvas izlases komandu 17:17, iespējams lietuvietes nenovērtēja pretinieces. Trešajā grupas spēlē visai spraigā cīņa 22:0 (5:0) tika uzveikta Imantas komanda, jāpiebilst, ka Imanta nespēlēja iespējami spēcīgākajā sastāvā.

Līdz ar veiksmīgi aizvadītu grupu turnīru un pateicoties labākai punktu attiecībai LSPA pusfinālā iekļuva kā B grupas spēcīgākā komanda, kas teorētiski deva iespēju spēlēt ar vājāku pretinieku. Pusfinālā diezgan viegli tika uzvarēta Lietuvas otrā izlase 29:12, lietuvietes savus punktus guva tikai spēles izskaņā.

Kausa fināla spēle LSPA otro reizi tikās ar Lietuvas izlasi, šoreiz Lietuvas komanda apliecināja savu dominanci un guva visai pārliecinošu uzvaru ar 45:7, vienīgo piezemējumu šajā spēlē izdarīja Laura Umecka. Lietuvas komanda lieliski veidoja otrā tempa uzbrukumus, kas LSPA meitenēm sagādāja grūtības, jāpiebilst, ka arī cīņas spēlētājas bija visai "iespaidīgas", kuras apturēt arī sagādāja problēmas.

Par turnīra vienu no trīs labākajām spēlētājām atzina LSPA komandas spēlētāju Madaru Miķelsoni. Jāpiebilst, ka visai spilgta debija LSPA komandai, ceram uz veiksmīgu startu arī Latvijas čempionātā.

LSPA gan sieviešu, gan vīriešu komandas gaida jaunus komandas biedrus, visi laipni aicināti izmēģināt savus spēkus otrdienās plkst.18:00 un ceturtdienās plkst.16:00 lielajā vingrošanas zālē.

Komandas sastāvs: Laura Umecka(c), Sindija Širaka, Madara Miķelsone, Inga Mālmane, Erika Paulauskaite (apmaiņas studente no Lietuvas), Līga Svetlova, Kristīne Vilkaste, Gunita Grigaloviča. Treneri: Kaspars Jakušs, Dāvis Zagorskis.

Informāciju sagatavoja Kaspars Jakušs

 
LSPA

LSPA notikumu kalendārs

LSPA iekštīkla autorizēšanās

Šeit Jūs uzzināsiet saistošu papildinformāciju par studiju procesu norisi. Problēmu gadījumā sazinieties: ithelpdesk@lspa.lv



Sadarbības partneri

Reklāmkarogs
Reklāmkarogs
Reklāmkarogs

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un nodrošinātu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai lspa.lv