Uz sākumu Jaunumi Sporta aktualitātes Anita Kažemāka uzvar Valmieras maratonā
Anita Kažemāka uzvar Valmieras maratonā Drukāt
Trešdiena, 19 septembris 2012 15:46

2012-09-17_img_690816.septembrī noslēdzās sacensību seriāla Skrien Latvija 5. posms SPORTLAT VALMIERAS MARATONS 2012, kas vienlaicīgi ir arī Latvijas čempionāts maratonā. Vīriešu konkurencē pirmo vietu izcīnīja Sidnejas Olimpisko spēļu vicečempions soļošanā Aigars Fadejevs, savukārt sieviešu sacensībās uzvaras laurus plūca "Maratona kluba"/Nike/Preiļi pārstāve Anita Kažemāka.

Sacensības norisinājās maratona (42, 195km), pusmaratona (21, 097km), NIKE tautas skrējiena (6 km), bērnu skrējienu distancēs (200m, 300m, 600m) un nūjošanas pārgājienos (8un 15km).

Valmieras maratons kopš atjaunošanas norisinājās jau 6. reizi, kurā piedalījās rekordliels sportistu skaits, gandrīz 2500 dalībnieku.

Sportlat VALMIERAS MARATONA distancē (42, 195 km):

1 Anita Kažemāka Maratona klubs/Nike/Preiļi, rezultāts 2:52:00.

Anitas komentārs par startu: „Prieks, pozitīvas emocijas un liels nogurums pēc pieveiktā maratona. Treniņos ieguldītais darbs, ilgās stundas un pacietība ir devusi augļus, ko arī jūtu trasē. Ir grūti aprakstīt, kādas ir sajūtas skrienot un kādās ir pēc maratona, tas ir, kaut kas līdzīgs cīņai ar sevi un savām iespēju robežām, ir jāpārvar tā barjera, kad ir grūti, pēc finiša, protams, atvieglojums, bet organisms vēl joprojām ir šokā, jo nesaprot, kas ir noticis.

Valmieras maratona trase nav tā vieglākā, jo ir kalniņi, garas taisnes, kur bija diezgan spēcīgs pretvējš, bet neizsakāmi priecājos par to, ka diena bija saulaina un silta:) Pašreiz jūtos labi, lēnām jāatgūstās un jāatpūšas, lai varētu turpināt treniņu procesu.

Informācija no www.skriesim.lv

 
LSPA

LSPA notikumu kalendārs

LSPA iekštīkla autorizēšanās

Šeit Jūs uzzināsiet saistošu papildinformāciju par studiju procesu norisi. Problēmu gadījumā sazinieties: ithelpdesk@lspa.lv



Sadarbības partneri

Reklāmkarogs
Reklāmkarogs
Reklāmkarogs

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un nodrošinātu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai lspa.lv