Uz sākumu Jaunumi LSPA aktualitātes

Aktualitātes

LSPA REKTORS IZSAKA PATEICĪBU PAR AKADĒMIJAS POPULARIZĒŠANU IZSTĀDĒ „SKOLA 2016”!

Drukāt

Skola 2016 pateiciba

Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas (LSPA) rektors, profesors Jānis Žīdens 2.martā pasniedzis LSPA pateicības rakstus 12 LSPA studentiem un 4 darbiniekiem, kuri no 26. līdz 28.februārIm piedalījās izglītības izstādes „Skola 2016” darbā, prezentējot LSPA un iedvesmojot jauniešus studiju uzsākšanai mūsu Akadēmijā.

Lasīt tālāk...
 

43 STUDENTI NO POLIJAS APGŪST SLĒPOŠANAS PRASMES LSPA

Drukāt

pOLI 2016Jau otro gadu LSPA Slēpošanas katedras docētāji  prof. Daina Krauksta, asoc.prof. Ivars Kravalis, doc. Kalvis Ciekurs un lektors Intars Nikonovs,  prof. Jura Granta vadībā, izglīto Varšavas Sporta akadēmijas Biala Podlaskas filiāles 43 bakalauru programmas studentus, topošos sporta skolotājus un militāros instruktorus, slēpošanas sporta veidos.

Lasīt tālāk...
 

LSPA STUDIJAS SĀK „ERASMUS+” ĀRVALSTU STUDENTI NO UKRAINAS UN BALTKRIEVIJAS

Drukāt

Erasmus 2016 UK BK 2

8.februārī LSPA, jaunās „Erasmus+” mobilitātes programmas ietvaros, studijas sākuši astoņi studenti no Baltkrievijas Valsts fiziskās kultūras universitātes Minskā un Ukrainas Fiziskās audzināšanas un sporta universitātes Kijevā. Visi apmaiņas studenti Latvijā viesojas pirmo reizi.

Lasīt tālāk...
 

GODALGOTAIS OLIMPIETIS MĀRTIŅŠ PĻAVIŅŠ IEGUVIS BAKALAURA GRĀDU SPORTA ZINĀTNĒ

Drukāt

Plavins Martins izlaidums 2016Piektdien – 5.februārī, Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmiju (LSPA) absolvēja Olimpiskās bronzas medaļas ieguvējs pludmales volejbolā (Londona, 2012) Mārtiņš Pļaviņš. Studējot LSPA, Mārtiņš ieguva bakalaura grādu "Sporta zinātnē" un divas kvalifikācijas - pludmales volejbola vecākais treneris un vadītājs sporta jomā. 

Lasīt tālāk...
 

ŠOGAD LSPA ZIEMAS NOMETNĒS SLĒPOS 220 STUDENTI

Drukāt

Sleposana 2015 1

Janvāra noslēdzošā nedēļa LSPA studentiem zīmīga ne tikai ar sesijas notikumiem, bet arī ar  ikgadējo Slēpošanas katedras ziemas nometņu organizēšanu Ērgļos. Laikā no 24.janvāra līdz 28.februārim, studiju programmas ietvaros, Ērgļos notiks 4 ziemas nometnes ar mērķi studentiem iemācīt slēpošanas prasmes un nometņu mācību.

Lasīt tālāk...
 

2016.GADA PIRMAJĀ IZLAIDUMĀ LSPA DIPLOMUS SAŅEM 21 ABSOLVENTS

Drukāt

Izlaidums neklatiene 2016„Ko Jums izsaka skaitlis 1625? Varbūt kādam tā ir ikmēneša alga? Kādam tie būs aizvadītie treniņi, varbūt kādam tie ir mirkļi, kuros juties patiesi laimīgs... Bet mums – absolventiem, šis skaitlis ir dienas, kurās mēs bijām Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas studenti. Rezumējot visu studiju laiku – LSPA  tika pavadīts jautrs un lietderīgs mūsu dzīves posms, kas noslēdzies ar pozitīvu iznākumu” 5.februārī notikušajā LSPA izlaidumā, absolventu vārdā, teica Mārtiņš Šarpņicks.

Lasīt tālāk...
 

TV3 BEZ TABU: LATVIJAS FITNESA KLUBOS VIRKNE TRENERU STRĀDĀ BEZ SERTIFIKĀTIEM VAI AR VĀJU IZGLĪTĪBU

Drukāt

Janis Zidens BezTabuVeicot nelielu eksperimentu un apmeklējot vairākus fitnesa klubus Rīgā, TV3 raidījuma „BezTabu” žurnālisti atklāja šādu ainu – virkne treneru darbojas bez īpašā datubāzē atrodamiem sertifikātiem. Arī LSPA rektors Jānis Žīdens iestājas par nepieciešamību sakārtot treneru izglītības un sertifikācijas jautājumus. Noskaties sižetu!

Lasīt tālāk...
 

BALVU PAR MŪŽA IEGULDĪJUMU LATVIJAS VIEGLATLĒTIKĀ SAŅĒMIS LSPA PROFESORS JĀNIS LANKA. SVEICAM UN LEPOJAMIES!

Drukāt

Lanka Janis 04Latvijas Vieglatlētikas savienības (LVS) balvu par mūža ieguldījumu Latvijas vieglatlētikā saņēmis Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas (LSPA) Informātikas un biomehānikas katedras vadītājs, Dr.habil.paed., profesors, Olimpietis, četrkārtējs Latvijas čempions desmitcīņā un 110 metru barjerskrējienā Jānis LANKA, kurš kā LSPA sporta biomehānikas vadošais speciālists ilgus gadus audzina arī jauno sporta speciālistu paaudzi. No sirds sveicam kolēģi ar apbalvojumu un lepojamies ar mūsu Akadēmijas izcilībām!

Lasīt tālāk...
 
70 lapa no 121
LSPA

LSPA notikumu kalendārs

LSPA iekštīkla autorizēšanās

Šeit Jūs uzzināsiet saistošu papildinformāciju par studiju procesu norisi. Problēmu gadījumā sazinieties: ithelpdesk@lspa.lv



Sadarbības partneri

Reklāmkarogs
Reklāmkarogs
Reklāmkarogs

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un nodrošinātu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai lspa.lv