Uz sākumu Jaunumi LSPA aktualitātes

Aktualitātes

OFICIĀLI ATKLĀTA PASAULES 28. ZIEMAS UNIVERSIĀDE KAZAHSTĀNĀ. LATVIJAS DELEGĀCIJAS MUGURKAULU VEIDO LSPA STUDENTI

Drukāt

16426285 970095939789072 641161309991876941 n 2

Ar krāšņu ceremoniju svētdien – 29.janvārī, Kazahstānā atklāta Pasaules 28. ziemas universiādē. Lielākais studējošo sporta pasākums Almatī norisināsies no 29. janvāra līdz 8. februārim. Latvijas studentu delegācijā iekļauti 26 Latvijas augstskolās studējošie sportisti no 8 Latvijas augstskolām. Varam lepoties, ka delegācijas mugurkaulu veido  Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas (LSPA) 14 studenti, tai skaitā divu olimpisko spēļu dalībnieks kalnu slēpošanā Kristaps ZVEJNIEKS, kurš spēļu atklāšanas ceremonijā stadionā ienesa Latvijas karogu.

Lasīt tālāk...
 

LSPA PROFESORE AGITA ĀBELE TIESĀ 2017. GADA EIROPAS ČEMPIONĀTU DAIĻSLIDOŠANĀ

Drukāt

Agita Abele 2017Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas profesore Agita Ābele šogad ir viena no 48 Starptautiskās Slidošanas asociācijas (ISU) tiesnešiem, kura uzaicināta tiesāt Eiropas čempionātu daiļslidošanā. Ābele čempionātā tiesā daiļslidošanu sievietēm.

Lasīt tālāk...
 

LSPA SPORTA DEJU SPECIĀLISTS DENISS SAVČENKO STARP VALSTS LABĀKAJIEM DEJOTĀJIEM

Drukāt

Savcenko 1 215.janvārī Rīgā notika 2016.gada Latvijas  labāko sporta deju pāru apbalvošanas ceremonija atbilstoši Latvijas Sporta deju federācijas reitinga un Latvijas Kausu posmos uzrādītajiem rezultātiem. Latvijas Reitinga izcīņas rezultātā, LSPA Vingrošanas katedras deju treneris Deniss SAVČENKO pārī ar
Anastasiju ŠKĻAROVU izcīnīja 4.vietu nominācijā - Pieaugušie Latiņamerikas dejās,  aiz sevis atstājot 2015. un 2016. gada Latvijas čempionāta 10 dejās uzvarētājus Kārli Treiju ar Anastasiju Krivošejevu.

Lasīt tālāk...
 

ELĪZA EIDA UN ROBERTS BAHMANS UZVAR LSPA XX SPORTA DEJU SACENSĪBĀS

Drukāt

IMG 435711.janvārī LSPA XX Studentu sporta deju sacensībās piedalījās 15 ceturtā kursa deju pāri. Konkursa uzvaras laurus plūca un pirmo Akadēmijas rektora Jāņa Žīdena dāvāto kausu par labāko Vīnes valša izpildījumu saņēma Elīza EIDA un Roberts BAHMANS. Savukārt Dace DIEVAITE pārī ar Edgaru GJAČU ieguva konkursa elegantākā pāra titulu, kā arī Dievaite saņēma skatītāju simpātīju balvu, dejojot pārī ar Reini PAEGLI.

Lasīt tālāk...
 

LSPA SADARBOSIES AR RĪGAS PEDAGOĢIJAS UN IZGLĪTĪBAS VADĪBAS AKADĒMIJU PEDAGOĢIJAS ZINĀTNES UN AKADĒMISKĀS DARBĪBAS JOMĀS

Drukāt

IMG 4123

8.decembrī Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmija (LSPA) un Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmija (RPIVA) noslēgušas sešu gadu sadarbības līgumu pedagoģijas zinātnes un akadēmiskās darbības jomās, ar mērķi sekmēt vēl ciešāku sadarbību starp abu augstskolu studentiem un personālu pētnieciskajā darbā, studijās un mūžizglītībā.

Lasīt tālāk...
 

LSPA PROFESORS LEONĪDS ČUPRIKS TIESĀ 2016. GADA JUNIORU UN U23 EIROPAS ČEMPIONĀTU SVARCELŠANĀ

Drukāt

L Cupriks web 2LSPA Smagatlētikas, boksa un cīņas katedras vadītājs, profesors Leonīds ČUPRIKS izraudzīts par vienu no svarcelšanas tiesnešiem, kurš no 4. līdz 10. decembrim Izraēlas pilsētā Eilatā tiesās junioru un U23 Eiropas čempionātu svarcelšanā.

Lasīt tālāk...
 

LSPA PIEDALĀS RĪGAS 84. VIDUSSKOLAS AUGSTSKOLU PĒCPUSDIENĀ

Drukāt

r84vs logoLai ieinteresētu skolēnus uzsākt studijas Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā (LSPA), studentu uzņemšanas komisijas atbildīgā sekretāre Austra Kurkinaite 29.novembrī, no pulksten 13.50, piedalās Rīgas 84. vidusskolas organizētajā Augstskolu pēcpusdienā 11. un 12. klašu skolēniem, kur prezentē studiju un ārpusstudiju iespējas profesionālajās bakalaura studiju programmās “Sporta zinātne” un ,,Fizioterapija”, kā arī atbild uz skolēnus interesējošajiem jautājumiem.

Lasīt tālāk...
 

LSPA IZSLUDINA AMATU KONKURSU SPORTA ZINĀTNES PĒTNIEKIEM

Drukāt

DarbsLatvijas Sporta pedagoģijas akadēmija izsludinājusi konkursu uz vakantajiem piecu vadošo pētnieku un viena pētnieka amatiem sporta zinātnē. Pieteikšanās uz vakancēm notiek līdz 2016. gada 14. decembrim.

Lasīt tālāk...
 
63 lapa no 121
LSPA

LSPA notikumu kalendārs

LSPA iekštīkla autorizēšanās

Šeit Jūs uzzināsiet saistošu papildinformāciju par studiju procesu norisi. Problēmu gadījumā sazinieties: ithelpdesk@lspa.lv



Sadarbības partneri

Reklāmkarogs
Reklāmkarogs
Reklāmkarogs

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un nodrošinātu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai lspa.lv